Inauguració del Donasport 2023 i exposició "Contra les regles. Persones LGTBIQ+ a l'esport" // Inauguración del Donasport 2023 y exposición "Contra les regles. Persones LGTBIQ+ a l'esport"

Panteres Grogues March 5, 2023 at 8:37 PM

Inauguració del Donasport 2023 i exposició "Contra les regles. Persones LGTBIQ+ a l'esport"

Inauguración del Donasport 2023 y exposición "Contra les regles. Persones LGTBIQ+ a l'esport"

Us esperem a tothom a l'acte d'inauguració del Donasport 2023 que tindrà lloc aquest divendres 10 de març al Centre LGTBI de Barcelona de 18h a 20h en el marc del Dia de la Dona.

Aquest any juntament amb les activitats del Donasport presentarem també l’exposició “Contra les regles. Persones LGTBIQ+ a l'esport”, una mostra amb 40 cartells que vol trencar tabús i evitar la discriminació en l’àmbit esportiu amb testimonis i referents del col·lectiu LGTBIQ+ a l'esport d'elit.

Os esperamos a tod@s al acto de inauguración de Donasport 2023 que tendrá lugar este viernes 10 de marzo en el Centro LGTBI de Barcelona de 18h a 20h en el marco del Día de la Mujer.

Este año presentaremos junto con las actividades del Donasport también la
exposición “Contra las regles. Persones LGTBIQ+ a l'esport”, una muestra con 40 paneles que quiere romper tabúes y evitar la discriminación en el ámbito deportivo con testimonios y referentes del colectivo LGTBIQ+ en el deporte de élite.

En acabar, comptarem amb l'actuació de Cor Cabaret de Panteres Grogues i farem un brindis per celebrar la 12ª edició del nostre torneig femení.

No hi falteu!
Apunta-t'hi

Al finalizar, contaremos con la actuación de Cor Cabaret de Panteres Grogues y

haremos un brindis para celebrar la 12ª edición de nuestro torneo femenino.

¡No os lo perdáis!
Apúntate

Volver a Panteres Grogues