Funcionament vacances Training Park

Training Park Mataro July 13, 2022 at 7:25 PM

Bon dia Fighters!

Us enviem aquest comunicat per explicar quin serà el funcionament durant els mesos de juliol i agost, on els Trainers farem vacances per carregar piles!

Per tal d’organitzar-nos de manera que us afectin el mínim hem organitzat les nostres vacances de forma esglaonada, de manera que sempre tingueu opcions per seguir amb els vostres entrenaments. El funcionament serà el següent:

DATES

GRANOLLERS

MATARÓ

SABADELL

1 agost - 7 agost

OBERT

TANCAT

OBERT

8 agost - 14 agost

TANCAT

OBERT

OBERT

15 agost - 21 agost

OBERT

OBERT

OBERT

22 agost - 28 agost

OBERT

OBERT

TANCAT

Es tancarà una setmana d’agost cada centre, però els altres dos quedaran oberts amb funcionament normal perquè aquellis qui vulguin puguin seguir entrenant a una altra ciutat. Us deixem una breu explicació on veureu com canviar de centre dins l’aplicació:

  1. Tancar sessió
  2. Crear un usuari nou a un altre centre
  3. Entrar de nou amb el nou usuari
  4. Afegir l’usuari principal a Ajustes - Añadir otra cuenta
  5. Un cop afegit, podeu canviar d’usuari i centre tantes vegades com volgueu

D’altra banda, per aquells qui no pogueu/volgueu canviar de training, podeu demanar a qualsevol entrenador que us afegeixin les sessions que no podreu gaudir durant la setmana de tancament de manera que les pogueu recuperar quan preferiu.

Esperem que s’hagi entés bé el funcionament, i agraïm la vostra comprensió. Els Trainers necessitem fer un petit “break” per tornar de les vacances amb més energia que mai!

Per qualsevol dubte o problema durant aquestes setmanes, us deixem el contacte dels diferents Trainings on ens podeu escriure per Whatsapp:

Granollers: 644576439

Mataró: 633080149

Sabadel: 673681534

Gràcies i que gaudiu d’un gran estiu, FIGHTERS!

Volver a Training Park Mataro