Køge Padel Center

Ravnsborgvej 3, Køge 4600, Denmark

Noticias

Americanoer, nu også onsdage - men mere niveau inddelt

Køge Padel Center 5 de octubre de 2020, 20:49

Hej Padel-spiller i Køge Padel Center

Det er super fedt at se den store stigende tilslutning til vores mandags og tirsdags Americanoer, Mandage har været for begyndere / Let øvede, og tirsdage for øvede.

Tiden er inde til at skærpe lidt ind på niveau indelingen, så alle får noget ud af det, uanset hvilket niveau man er på. Så vi har oprettet en Americano mere om Onsdagen, men for det nye niveau vi kalder "Erfaren".

Men mere vigtigt er det at alle fremover bedes se sig selv i øjnene og tilmelde sig på det niveau man reelt er på. Så får alle nogle flere gode kampe, gælder begge veje - både op i niveau og ned i niveau. Flyt dig gerne hen på rette niveau hvis du har booket. På forhånd tak

Bedste beskrivelse af niveau Begynder / Let øvet:

"Jeg er blevet introduceret til grundslagene, så jeg kan slå forhånd og baghånd. Jeg er en smule bekendt med bagvæggen, men den driller stadig. Jeg kan scoresystemet og er i stand til at spille kampe."

Bedste beskrivelse af niveau "Øvet":

"Jeg kan udføre størstedelen af de grundlæggende slag. Jeg kan slå forhånd og baghånd og har kendskab til brug af forskelligt spin. Jeg kan delvist klare mig ved nettet – det er dog ikke altid, at jeg lige har det rigtige greb. Og jeg mangler stadig at blive rigtig gode venner med væggene i forsvarsspillet. Jeg har lært at bruge lobbet aktivt i mit spil og kan veksle mellem offensive og defensive positioner på banen. Jeg er begyndt at spille turneringer på kategori C niveau og vinder måske en kamp hist og her"

Bedste beskrivelse af niveau "Erfaren":

Jeg er blevet komfortabel i mange af spillets facetter. Jeg kan forsvare mig med brug af væggene. Jeg er i stand til at kunne vinde nettet fra modstanderne, hvor jeg kan styre mine flugtninger og spille over hovedet. Jeg kender til forskellen på brug af smash og bandeja og er i stand til at kunne veksle mellem de to slag alt efter spilsituationen og min placering på banen. Jeg spiller jævnligt turneringer, hvor jeg klarer mig flot i Kategori B-C turneringer og er begyndt at søge større udfordringer i kategori B, hvor jeg dog stadig taber flere kampe, end jeg vinder.

Niveau info taget fra Padel i Danmark https://padelidanmark.dk/turne... 

I RESASPORTS appen kan du tilmelde dig under "Aktiviteter" som ligger i toppen under bookning, Prisen er 130 kr for for deltagelse i de 2 timer, er du KPC medlem koster det ikke noget

Du kan også booke via din PC på vores hjemmeside, https://www.koegepadelcenter.dk/booking under "aktiviteter"

Americano er en lille social turneringsform. Det er for 8 spillere, og er en super måde at starte op på, og lære andre spillere at kende. (tilmelding er først til mølle princippet)

AMERICANO REGLER OG SPILLEMÅDE

Alle 8 spillere noteres med navn, og systemet generer 7 spillerunder/kampe hvor alle får spillet med og imod alle. Kampene er korte og spilles med et forudbestemt antal point, denne gang har vi valgt 32, så kan kampen slutte med alt fra 32-0 til 16-16. Hvis kampen slutter 18-14 får hver spiller på vinderholdet 18 point og taberne hver 14 point. Alle får hver 4 server i træk (to gange i hver kampe). Der byttes side efter de første 16 point.
Points fra alle kampe lægges sammen og sættes i en tabel. Den spiller som har flest points er vinder af turneringen.

Hvis vi kan nå det, slutter vi af med en ""finale"" med de 4 bedste, og en anden kamp med de 4 i den anden ende :)

Ps, Vi tager forbehold for ændringer og evt. aflysing hvis ikke der er nok tilmeldte

Har du lyst til at være "vært" og styre denne Americano ind imellem, så kan Thomas Fabäch eller Kenneth Sverker Nilsson fortælle om det, og give dig et link hvor turneringen kan nemt kan styres. Det vil vi se positivt hvis du er frisk :)

når"xtagendz

Leer más...

Medlemskaber i Køge Padel Center - med FLERE gode introduktionspriser - Nu Sommersæson

Køge Padel Center 12 de junio de 2020, 21:26

Sidste uge introducerede vi 12 mdr. medlemskaber, dem beholder vi. Men nu har vi udvidet med et kortere sommer sæson medlemskab 

Næste år starter det medlemskab 1. april 2021 og slutter 30. september 2021. 

Men i år (2021) er vi jo forbi 1. april, så derfor har vi lavet et forkortet sommersæson medlemskab (fra 15/6 til og med 30/9 2020). Stadig Inklusive gode introduktions priser til og med 15. Juli 2020

Du kan allerede nu se introduktionpriser og købe dem via vores APP eller hjemmesiden. Under SHOP -> Medlemskaber. De vejledende priser ligger iøvrigt også her https://www.facebook.com/pg/koegepadelcenter.dk/services/

Alle kan benytte vores introduktions priser, og aktive medlemmer af Køge Badminton Klub og Firmaidræt Køge får yderligere rabat på de vejledende priser indtil 15. Juli 2020. Note; Det er disse foreninger der sammen med Ravnsborghallen har investeret og etableret Køge Padel Center, derfor med ekstra fordel.

Vi har lavet medlemskaber der er aldersbestemte, og prissat derefter

Det er vigtigt at understrege alle 4 spillere på en bookning skal have købt en af disse medlemskaber i KPC, for at spille uden betaling pr. gang. Gæster kan deltage imod betaling på 60 kr. pr time/Bane, som betales via den person der har booket banen.
Du skal melde de 3 andres spillernavne ind til os efter bookning, via besked eller mail, også hvis det er en gæst,
Dette er desværre pgra. nye GDPR regler hos vores system leverandør (ændres dog heldigvis senere på sæsonen).
Der er også mange andre medlemsfordele, læs dem under "information" eller "Beskrivelse" i shoppen

Du kan selvfølgelig stadig booke og spille Padel som nu, uden at være decideret KPC medlem, men bruger via vores Pay & Play koncept, med betaling pr gang, eller ved brug af klippekort som også giver rabat

Leer más...

Americano søndag den 14. Juni

Køge Padel Center 7 de junio de 2020, 21:45

Hej spiller i Køge Padel Center

Vi fortsætter succesen med Americano, som er en lille social og mindre turneringsform. Det er for 8 spillere (først til mølle princip)

Fra 10-12 er det for let øvede herrer, og fra 12-14 for damer

Vedr, niveau for herrer vil jeg anbefale der er spillere der har spillet padel før, har spilforståelse, har erfaring fra andre ketcher og bat sportsgrene

Men alle er velkomne uanset, det er bare sjov

I appen kan du tilmelde dig under "Aktiviteter" som ligger i toppen under bookning, Prisen er 100 kr for deltagelse i de 2 timer


AMERICANO REGLER OG SPILLEMÅDE

Alle 8 spillere noteres med navn, og systemet generer 7 spillerunder/kampe hvor alle får spillet imod alle.Kampene er korte og spilles med et forudbestemt antal point, denne gang har vi valgt 32, så kan kampen slutte med alt fra 32-0 til 16-16. Hvis kampen slutter 18-14 får hver spiller på vinderholdet 18 point og taberne hver 14 point. Alle får hver 4 server i træk (to gange i hver kampe). Der byttes side efter de første 16 point.
Points fra alle kampe lægges sammen og sættes i en tabel. Den spiller som har flest points er vinder af turneringen. Hvis vi kan nå det slutter vi af med en ""finale"" med de 4 bedste, og en kamp med de 4 i den anden ende :)

Leer más...

Ravnsborgvej 3, Køge 4600, Denmark
+45 29 11 21 12
http://koegepadelcenter.dk/
koegepadelcenter
Contactar con Køge Padel Center