Vacances estiu 2024

Training Park Mataro 11 de julio de 2024, 10:18

Bon dia Fighters!

Com bé sabeu ja estem en època de vacances i comencem amb rotacions entre els Trainers per cobrir el màxim d'horari sense que afecti als vostres entrenaments. Tot i així, per poder cobrir totes les vacances de l'equip i que tothom pugui desconectar i carregar piles tancarem una setmana cada Club. Per poder donar-vos opció a seguir entrenant i no perdre les vostres sessions us oferim dues opcions.

Opció 1: Durant la setmana de tancament del vostre Training Park podeu anar a qualsevol dels altres a fer les vostres sessions de Team Training! Per a fer-ho, podeu escriure un whatsapp al club on volgueu fer les sessions i preguntar pels horaris disponibles. A continuació us deixem el mòbil de cada Training:

Granollers: 644 576 439

Boxing&Core: 601509736

Mataró: 663 080 149

Sabadell: 673 618 534

Opció 2: Si no podeu fer les sessions a un altre Training perquè no us encaixa, podeu demanar a qualsevol Trainer que us afegeixi un bono amb les sessions d'aquella setmana i que les pogueu recuperar durant l'estiu. Tindreu fins el 30 de setembre per recuperar-les!

A continuació us deixem les setmanes de tancament de cada club:
Training Park Boxing&Core: 29 de juliol al 4 d'agost

Training Park Granollers: 5 al 11 d'agost

Training Park Mataró: 12 al 18 d'agost

Training Park Sabadell: 19 al 25 d'agost

D'altra banda us recomanem que mireu l'horari de la setmana per avançat. És possible que algun horari es vegi afectat per les rotacions per part de l'equip, tot i que intentarem que siguin els menys possibles!

L'equip de trainers us dona les gràcies per la comprensió i us desitja unes molt bones vacances a tots!

Volver a Training Park Mataro