Americano søndag den 14. Juni

Køge Padel Center 7 juin 2020 à 21:45

Hej spiller i Køge Padel Center

Vi fortsætter succesen med Americano, som er en lille social og mindre turneringsform. Det er for 8 spillere (først til mølle princip)

Fra 10-12 er det for let øvede herrer, og fra 12-14 for damer

Vedr, niveau for herrer vil jeg anbefale der er spillere der har spillet padel før, har spilforståelse, har erfaring fra andre ketcher og bat sportsgrene

Men alle er velkomne uanset, det er bare sjov

I appen kan du tilmelde dig under "Aktiviteter" som ligger i toppen under bookning, Prisen er 100 kr for deltagelse i de 2 timer


AMERICANO REGLER OG SPILLEMÅDE

Alle 8 spillere noteres med navn, og systemet generer 7 spillerunder/kampe hvor alle får spillet imod alle.Kampene er korte og spilles med et forudbestemt antal point, denne gang har vi valgt 32, så kan kampen slutte med alt fra 32-0 til 16-16. Hvis kampen slutter 18-14 får hver spiller på vinderholdet 18 point og taberne hver 14 point. Alle får hver 4 server i træk (to gange i hver kampe). Der byttes side efter de første 16 point.
Points fra alle kampe lægges sammen og sættes i en tabel. Den spiller som har flest points er vinder af turneringen. Hvis vi kan nå det slutter vi af med en ""finale"" med de 4 bedste, og en kamp med de 4 i den anden ende :)

Volver a Køge Padel Center