Training Park Granollers

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

News

Sopar Training Park Granollers

Training Park Granollers November 8, 2022 at 10:49 AM

Bon dia Fighters!

Ens ve molt de gust passar una estona de desconnexió i bon rotllo amb tots vosaltres. Durant els Team Trainings ja riem, suem i ens ho passem en gran però, que us sembla si per un dia canviem el xandall pel traje? No us espanteu que podeu venir vestits com volgueu! Us proposem organitzar un soparet de traje a Training Park el divendres 25 de novembre a partir de les 20h. La proposta és la següent: cada un de vosaltres demostrarà les seves habilitats culinàries amb la seva millor recepta per compartir-la amb la resta. Per tal de no portar 50 truites de patates (segur que ja ho havieu pensat), hem creat una llista a Training Park on haureu d'apuntar el vostre nom, el plat que portareu, la beguda que voleu durant el sopar i una cançó per aportar a la playlist que sonarà durant la nit. Nosaltres ens encarreguem de la beguda! 


Per fi tornen els mítics sopars del Training! Ja podeu anar pensant i apuntar-vos a la llista,

Let's dance FIGHTERS!
¡Buenos días Fighters!

Nos apetece mucho pasar un rato de desconexión y buen rollo con todos vosotros. Durante los Team Trainings ya reímos, sudamos y nos lo pasamos en grande pero, ¿que os parece si por un día cambiamos el chándal por el traje? ¡No os asustéis que podéis venir vestidos como queráis! Os proponemos organizar una cena de traje en Training Park el viernes 25 de noviembre a partir de las 20h. La propuesta es la siguiente: cada uno de vosotros demostraréis vuestras dotes culinarias con vuestra mejor receta para compartirla con el resto. Para no llevar 50 tortillas de patatas (seguro que ya lo habías pensado), hemos creado una lista en Training Park donde tendréis que apuntar vuestro nombre, el plato que llevaréis, la bebida que queréis durante la cena y una canción para aportar a la playlist que sonará durante la noche. ¡Nosotros nos encargamos de la bebida!

¡Por fin vuelven las míticas cenas del Training!

Ya podéis ir pensando y apuntaros a la lista,
Let's dance FIGHTERS!

Read more...

Funcionament vacances Training Park

Training Park Granollers July 13, 2022 at 11:44 AM

Bon dia Fighters!

Us enviem aquest comunicat per explicar quin serà el funcionament durant els mesos de juliol i agost, on els Trainers farem vacances per carregar piles!

Per tal d’organitzar-nos de manera que us afectin el mínim hem organitzat les nostres vacances de forma esglaonada, de manera que sempre tingueu opcions per seguir amb els vostres entrenaments. El funcionament serà el següent:

DATES

GRANOLLERS

MATARÓ

SABADELL

1 agost - 7 agost

OBERT

TANCAT

OBERT

8 agost - 14 agost

TANCAT

OBERT

OBERT

15 agost - 21 agost

OBERT

OBERT

OBERT

22 agost - 28 agost

OBERT

OBERT

TANCAT

Es tancarà una setmana d’agost cada centre, però els altres dos quedaran oberts amb funcionament normal perquè aquellis qui vulguin puguin seguir entrenant a una altra ciutat. Us deixem una breu explicació on veureu com canviar de centre dins l’aplicació:

  1. Tancar sessió
  2. Crear un usuari nou a un altre centre
  3. Entrar de nou amb el nou usuari
  4. Afegir l’usuari principal a Ajustes - Añadir otra cuenta
  5. Un cop afegit, podeu canviar d’usuari i centre tantes vegades com volgueu

D’altra banda, per aquells qui no pogueu/volgueu canviar de training, podeu demanar a qualsevol entrenador que us afegeixin les sessions que no podreu gaudir durant la setmana de tancament de manera que les pogueu recuperar quan preferiu.

Esperem que s’hagi entés bé el funcionament, i agraïm la vostra comprensió. Els Trainers necessitem fer un petit “break” per tornar de les vacances amb més energia que mai!

Per qualsevol dubte o problema durant aquestes setmanes, us deixem el contacte dels diferents Trainings on ens podeu escriure per Whatsapp:

Granollers: 644576439

Mataró: 633080149

Sabadel: 673681534

Gràcies i que gaudiu d’un gran estiu, FIGHTERS!

Read more...

Reservar Beach Day

Training Park Granollers June 9, 2022 at 9:12 AM

Bon dia Fighters,

Breu recordatori que aquells que volgueu venir al Beach Day demà a les 19.30h heu de fer la reserva per la app com a qualsevol Team Training, de manera que poguem fer una mica de previsió sobre quants serem.

Ens veiem demà família!

Read more...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
trainingparkgranollers
Contact Training Park Granollers