Training Park Granollers

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

News

Una mica de gresca...

Training Park Granollers October 19, 2023 at 7:27 PM

Eeeep fighters! 

Com us coneixem tan bé, i a més alguns de vosaltres ens ho heu fet saber explícitament, sabem que el Training demana una mica de festa! Està molt bé això de patir cada dia i menjar-nos els burpees com si no hi hagués un demà, però clar que si, deixem-nos anar una estona i veiem-nos vestits de carrer!


Dit això, el format clàssic que no ha fallat desde temps inmemorables és el sopar de traje. Així que us proposem un planazo en família. Farem un soparet tots junts al Training on cada un de vosaltres haureu de mostrar la millor versió culinària que pugueu oferir i portar un plat (vale si, sempre hi haurà el de les patates i olives, també l'estimem). Així que des d'avui mateix, penjarem una llista al centre on us haureu d'apuntar i escriure el plat que portareu (si no ho apuntem ens juntarem amb 20 truites de patates).

Els Trainers ens encarreguem de la beguda, la música i l'ambientazo!

DATA: DIVENDRES 24 DE NOVEMBRE

HORA: A PARTIR DE LES 20h

UBICACIÓ: Al teu Training, on sinó!


Apa, a apuntar-se i anar mirant receptes!

Read more...

EVENTO STRESS BETTER

Training Park Granollers October 3, 2023 at 12:43 PM

Bon dia Fighters!

Tenemos evento a la vuelta de esquina, ARE YOU READY? 

Abans de res, quant fa de l'últim cop que vas fer algo per primera vegada? 

T'has preguntat mai quin és el secret per reduir l'estrès, l'ansietat i portar una vida més saludable i connectada? (apart d'entrenar al Training)
Doncs ens complau anunciar-vos que Training Park, conjuntament amb @que.respiro, obren STRESS BETTER amb l'objectiu de continuar ajudant a millorar la vida de les persones, en aquest cas no és a través del bon rotllo i l'esport sinó que és treballant la respiració i l'exposició al gel. Aquí viuràs una experiència diferent per a realitzar un dissabte matí en la qual superareu dues pors i obtindreu eines per afrontar l'adversitat i el dia d'una manera més eficient i controlada… No t'ho creus?, mira el vídeo que et deixem a continuació...
QUÈ ÉS STRESS BETTER?
Un espai on viure experiències transformadores.
Un espai on connectaràs amb el teu cos i hackejaràs el moment present.
Una tribu on connectaràs amb gent amb les mateixes inquietuds que tu.
Un espai on superaràs les teves pors i sortiràs flotant.

PROGRAMA: DIA DE L'EVENTO: DISSABTE 14 D'OCTUBRE
9:00h CONVOCATS AL BOXING
9:15h a 11:30 INTRODUCCIÓ + RESPIRACIÓ
11:30h a 13:00h EXPOSICIÓ AL GEL

El preu de l'evento té un cost de 100€, però per fighters el cost és de 70 €, aquest s'haurà d'abonar en efectiu abans de la data de l'esdeveniment al teu centre de Training Park per així deixar la teva plaça reservada.

Contents i emocionats de veure't millorar encara més.

Hem d'afegir més variabilitat en la nostra vida personal: més aventura, més incertesa, més descobriments, més experiències noves (positives i negatives)... al cap i a la fi això és el que fa que la vida valgui la pena.I per tant menys de les vides còmodes, estructurades i predictibles de l'horari de 9 a 17h, amb despertador, horaris fixos i oci planificat (pàdel de 3 a 4).Sembla que l'objectiu de la modernitat és evitar tot lo possible risc i eliminar tot tipus de variabilitat de la nostra vida. Vivim tancats en el nostre zoo particular, la nostre presó d'or..
Per la teva salut i el teu esperit, escapa! LET'S GOO!

Per més info segueix-nos a @stress_better
HACKERS OF NOW

Read more...

Divendres 14 de juliol TRAIN & BOX

Training Park Granollers July 11, 2023 at 5:21 PM

Bon dia Fighters Granollerins!
Us informem que el divendres 14 de juliol el dedicarem a fer dues sessions especials tant al matí com a la tarda, on unirem els dos centres per crear una gran sessió divertida i diferent al que habitualment esteu acostumats! Es tracta d'una sessió amb places il·limitades, on unirem l'experiència Boxing amb el Team Training. No us donarem gaires més detalls sobre el funcionament concret, però si us diem que us reserveu 90 min. per gaudir de Training Park en estat pur! Es faran dues convocatòries:
Divendres 14 juliol

9:30h - 11:30h

17:30h - 19h

Aquesta és la hora d'inici i final de la sessió, i començarem molt puntuals, així que us recomanem que vingueu 10-15 minuts abans per estar ready en el moment que comenci.

UBICACIÓ D'INICI: Training Park Granollers (Av. Francesc Macià 156)
Reserva: Trobareu les dues sessions amb el nom de TRAIN&BOX a la app, així que reserveu com sempre!

Leeeet's rock, Fighters!

Read more...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
trainingparkgranollers
Contact Training Park Granollers