Training Park Mataro

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

News

DESAFIO DE GUERREROS

Training Park Mataro May 17, 2023 at 12:19 PM

Ei FIGHTERS!

El desafio de Guerreros ja s'apropa! Us passem la convocatòria per trobar-nos tots allà previ a la cursa. Des d'organització ens han recomanat estar entre 60-90 min. abans de l'inici, així que aquí us llancem convocatoria i ubicació.

DIUMENGE 21 DE MAIG a les 12h a la següent ubicació: https://goo.gl/maps/GirM4ixmFg...

Can Guilla, Les Franqueses del Vallès.

No coneixem el lloc, ni si hi ha aparcament fàcil (entenem que ja estarà previst). Pel que, per trobar-nos, proposem anar arrivant i mirar de juntar-nos. En qualsevol cas, agafarem els mòbils de cada Training perquè us pogueu comunicar amb nosaltres per qualsevol cosa. Aquí us deixem els números per si algú no el té a mà:

SABADELL: 673618534

MATARÓ: 633080149

GRANOLLERS: 644576439

D'altra banda, ens han informat que allà mateix hi ha foodtrucks, DJ, etc. així que comptem amb tots vosaltres per fer el post-cursa,

Us esperem al desafio dels FIGHTERS per passar un gran dia!

Read more...

Desafio de Guerreros

Training Park Mataro February 9, 2023 at 5:32 PM

Nou esdeveniment a la vista!

Ens apuntem a la cursa d'obstacles Desafio de Guerreros que se celebra el dia 21 de Maig a Barcelona, i ens encantaria participar amb tots vosaltres! Farem un gran grup de fighters per passar una bona estona en un ambient molt TRAINING.

NO PATIU! És una cursa per a tots els nivells, així com hi ha opcions per a saltar-se els obstacles que no poguem fer, així que us animem a participar a tots. Es tracta d'un recorregut de 6km en total + 20 obstacles, que es poden fer caminant, corrent o com cadascú vulgui.

El funcionament per apuntar-se serà el següent:

Accedir al següent link: https://www.desafiodeguerreros...

Sel·leccionar les 13h com a hora de sortida (ens reservaran un calaix per sortir tots alhora).

A l'apartat on diu Grupo hem d'escriure: Training Park

Us demanem que un cop us hagueu apuntat ens ho feu saber per tal de portar el control dels fighters que serem en total.

LEt's GO FIGHTERS!

Nuevo evento a la vista!

Nos apuntamos a la carrera de obstáculos Desafío de Guerreros que se celebra el día 21 de Mayo en Barcelona, y nos encantaría participar con todos vosotros! Haremos un gran grupo de fighters para pasar un buen rato en un ambiente muy TRAINING.

¡NO SUFRÁIS! Es una carrera para todos los niveles, así como hay opciones para saltarse los obstáculos que no podamos hacer, así que os animamos a participar a todos. Se trata de un recorrido de 6km en total + 20 obstáculos, que se pueden realizar caminando, corriendo o como cada uno quiera.

El funcionamiento para apuntarse será el siguiente:

Acceder al siguiente link: https://www.desafiodeguerreros...

Seleccionar las 13h como hora de salida (nos reservarán un cajón para salir todos a la vez).

En el apartado donde dice Grupo debemos escribir: Training ParkOs pedimos que una vez se haya apuntado nos lo hagáis saber para llevar el control de los fighters que seremos en total.LEt's GO FIGHTERS!

Read more...

El Training s'envà de calçotada!

Training Park Mataro February 3, 2023 at 9:14 AM

Ei fighters!

Ens ve molt de gust compartir amb vosaltres un dels nostres plats preferits de la temporada, els calçots! Així que llancem convocatòria per tots qui us vingui de gust apuntar-vos al plan! Hem intentat fer-ho el més senzill i organitzat possible, així que aquí us deixem el plan:


Ubicació: El Tarannà Mataró (Parc Forestal)

https://goo.gl/maps/CSYStvzvj6...

Data: Dissabte 18 de febrer

Hora: A partir de les 13.30h

Preu: 32,50€ (es paga al propi restaurant)

Com reservo?

Com en altres plans que organitzem al Training, penjarem una llista on us haureu d'apuntar i haureu d'indicar quin segon plat escolliu, per tal que el restaurant pugui fer previsió. La data límit per apuntar-se és el dilluns dia 13 de febrer. Us deixem el menú perquè pogueu fer-li un cop d'ull, igualment el tindreu penjat també al centre.


Bon profit a tots/es!

Read more...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
trainingparkgranollers
Contact Training Park Mataro