Training Park Mataro

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

News

Pont de desembre

Training Park Mataro November 29, 2022 at 10:48 AM

Bon dia Fighters,

S'acosta el pont de desembre i segur que molts ja teniu mil plans per aquests dies. Els Trainers també ens agafem un petit "break"! Hem decidit, per tal de poder gaudir d'uns dies seguits sense deixar-vos gaire sense canya, que treballarem el dimarts 6 de desembre, però us el canviem pel divendres dia 9! És a dir, Training Park estarà obert amb normalitat el dilluns, dimarts i dimecres de la setmana vinent. I a partir de dijous tancarem fins el proper dilluns dia 12. Comptem amb el vostre "OK" per carregar una mica les piles (sí, no ens passarem que sinó dilluns pillareu més del compte...).


Gràcies per entendre-ho FIGHTERS! 

Que gaudiu i descanseu tant com pogueu, que us esperem amb EMOMs, AMRAPs i totes les sigles que se'ns passin pel cap...

Read more...

Funcionament vacances Training Park

Training Park Mataro July 13, 2022 at 7:25 PM

Bon dia Fighters!

Us enviem aquest comunicat per explicar quin serà el funcionament durant els mesos de juliol i agost, on els Trainers farem vacances per carregar piles!

Per tal d’organitzar-nos de manera que us afectin el mínim hem organitzat les nostres vacances de forma esglaonada, de manera que sempre tingueu opcions per seguir amb els vostres entrenaments. El funcionament serà el següent:

DATES

GRANOLLERS

MATARÓ

SABADELL

1 agost - 7 agost

OBERT

TANCAT

OBERT

8 agost - 14 agost

TANCAT

OBERT

OBERT

15 agost - 21 agost

OBERT

OBERT

OBERT

22 agost - 28 agost

OBERT

OBERT

TANCAT

Es tancarà una setmana d’agost cada centre, però els altres dos quedaran oberts amb funcionament normal perquè aquellis qui vulguin puguin seguir entrenant a una altra ciutat. Us deixem una breu explicació on veureu com canviar de centre dins l’aplicació:

  1. Tancar sessió
  2. Crear un usuari nou a un altre centre
  3. Entrar de nou amb el nou usuari
  4. Afegir l’usuari principal a Ajustes - Añadir otra cuenta
  5. Un cop afegit, podeu canviar d’usuari i centre tantes vegades com volgueu

D’altra banda, per aquells qui no pogueu/volgueu canviar de training, podeu demanar a qualsevol entrenador que us afegeixin les sessions que no podreu gaudir durant la setmana de tancament de manera que les pogueu recuperar quan preferiu.

Esperem que s’hagi entés bé el funcionament, i agraïm la vostra comprensió. Els Trainers necessitem fer un petit “break” per tornar de les vacances amb més energia que mai!

Per qualsevol dubte o problema durant aquestes setmanes, us deixem el contacte dels diferents Trainings on ens podeu escriure per Whatsapp:

Granollers: 644576439

Mataró: 633080149

Sabadel: 673681534

Gràcies i que gaudiu d’un gran estiu, FIGHTERS!

Read more...

No et limitis a l'estiu!

Training Park Mataro June 22, 2022 at 3:21 PM

Fighters del Training!

Arriba una època de l'any on molts de vosaltres disposeu de més temps per poder fer els vostres Team Trainings, per això, us volem fer un cop de mà per ampliar els dies setmanals. D'altra banda, ens agradaria aconseguir que la família no deixi de créixer, per això us volem fer la següent proposta, perquè ens ajudem mútuament com sempre!

Per cada fighter nou que aconsegueixis convèncer durant els mesos de juliol i agost et regalem una quota il·limitada a 64€. Demostra el teu poder de convicció amb el teu entorn i aconsegueix que aquells qui ho necessitin vinguin a donar-li canya al Training!

Bon estiu a tots/es!

Read more...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
trainingparkgranollers
Contact Training Park Mataro