Training Park Mataro

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España

Actualités

Horaris agost

Training Park Mataro 24 juillet 2023 à 09:27

Molt bones fighters!

Com us podeu imaginar, els Trainers també farem alguns dies de vacances per carregar piles i tornar amb més energia encara (si cap...). Però no patiu! Hem jugat una mica al mític joc del Tetris perquè afecti el mínim en els horaris habituals durant tot l'estiu. D'entrada comentar-vos que la setmana del 14 d'agost el centre estarà tancat, on agruparem gran part de les vacances de l'equip. La resta de setmanes de l'agost quedaran obertes amb alguna petita modificació horària. Us adjuntem l'horari de cada una de les setmanes perquè pogueu fer previsió a l'hora de reservar els vostres entrenaments. També recordar que tant Training Park Granollers com Boxing&Core estaran oberts durant la setmana de tancament a Mataró, així que us convidem a viure l'experiència Training en qualsevol dels dos centres durant aquella setmana!


Qualsevol dubte o sugerència pregunteu al vostre Trainer! Gràcies per la comprensió i bon estiu a tots/es FIGHTERS!

En savoir plus...

Les Santes de Mataró

Training Park Mataro 19 juillet 2023 à 11:12

Bon dia Fighters!

En motiu de la festivitat de les Santes hem decidit tancar divendres i dissabte 28/29 de juliol. Us avisem perquè us pogueu organitzar durant tota la setmana per fer els vostres entrenaments! Si a algú no li encaixessin els horaris durant la setmana us recordem que Training Park Granollers estarà obert aquests dos dies, pel que ens ho podeu dir a qualsevol Trainer i us reservem plaça! Al Vallès no hi ha platja, però també hi ha Training! 

Salut i força!

En savoir plus...

Beach day 7 de juliol

Training Park Mataro 28 juin 2023 à 10:44

Ei ei eeeei Fighters!

Aquest any anem una mica més tard que l'anterior, però si o si n'haviem de fer un! Ha arribat el primer Beach Day de la temporada! No us donarem gaires detalls del funcionament d'aquest, així que simplement us convoquem el divendres dia 7 de juliol a les 19h a la platja del Callao (Mataró) per gaudir d'una mica de platja i molt de Training!

Data: divendres 7 de juliol

Hora: 19h

Ubicació: Platja del Callao (Mataró) https://goo.gl/maps/eT1CPAYMYUoshysB7

Reserves: Us agraïm que us apunteu a la app com a qualsevol sessió del Training, perquè poguem fer previsió de quants serem.

Roba: Un únic tip, segurament ens mullem...

LET'S GO!

En savoir plus...

Passatge de Ca l'Ymbern, Mataró 08302, España
936254165
http://trainingpark.es/
trainingparkgranollers
Contacter Training Park Mataro