Desafio de Guerreros

Training Park Mataro 9 février 2023 à 17:32

Nou esdeveniment a la vista!

Ens apuntem a la cursa d'obstacles Desafio de Guerreros que se celebra el dia 21 de Maig a Barcelona, i ens encantaria participar amb tots vosaltres! Farem un gran grup de fighters per passar una bona estona en un ambient molt TRAINING.

NO PATIU! És una cursa per a tots els nivells, així com hi ha opcions per a saltar-se els obstacles que no poguem fer, així que us animem a participar a tots. Es tracta d'un recorregut de 6km en total + 20 obstacles, que es poden fer caminant, corrent o com cadascú vulgui.

El funcionament per apuntar-se serà el següent:

Accedir al següent link: https://www.desafiodeguerreros...

Sel·leccionar les 13h com a hora de sortida (ens reservaran un calaix per sortir tots alhora).

A l'apartat on diu Grupo hem d'escriure: Training Park

Us demanem que un cop us hagueu apuntat ens ho feu saber per tal de portar el control dels fighters que serem en total.

LEt's GO FIGHTERS!

Nuevo evento a la vista!

Nos apuntamos a la carrera de obstáculos Desafío de Guerreros que se celebra el día 21 de Mayo en Barcelona, y nos encantaría participar con todos vosotros! Haremos un gran grupo de fighters para pasar un buen rato en un ambiente muy TRAINING.

¡NO SUFRÁIS! Es una carrera para todos los niveles, así como hay opciones para saltarse los obstáculos que no podamos hacer, así que os animamos a participar a todos. Se trata de un recorrido de 6km en total + 20 obstáculos, que se pueden realizar caminando, corriendo o como cada uno quiera.

El funcionamiento para apuntarse será el siguiente:

Acceder al siguiente link: https://www.desafiodeguerreros...

Seleccionar las 13h como hora de salida (nos reservarán un cajón para salir todos a la vez).

En el apartado donde dice Grupo debemos escribir: Training ParkOs pedimos que una vez se haya apuntado nos lo hagáis saber para llevar el control de los fighters que seremos en total.LEt's GO FIGHTERS!

Volver a Training Park Mataro